mandag 9. april 2012

På tide med en oppdatering!

Nokså lenge siden jeg har lagt ut noe nå...
Det er travelt å selge hus!
Mye arbeid med visninger - huset måtte jo være helt ryddig, he he! Og vi hadde tre privatvisninger og en med mekler. Men huset var  solgt halv to mandag etter visningshelgen, så innsatsen betalte seg!

Desverre var det så travelt at jeg helt glemte å ta før- og etter-bilder, og nå ser det mistenkelig ut som "før" igjen: Klesvask, stryketøy, leker utover gulvet...
Uansett - det har skjedd mye i huset!Takene er ferdig, det er gips eller plater på alle veggene unntatt øverst i trappen og én plate på kjøkken som ikke kan festes før rørleggeren har vært der - han skulle ordnet det før påske, nå er resten sparklet, pusset, grunnet og malt. Unntatt den ene platen. Grr.
(Vi er ikke spesielt fornøyd med rørlegger- firmaet, for å si det sånn!) 
Døren her måtte altså flyttes, 
da den sto for langt til venstre. Jeg fikk helt angst da jeg oppdaget at veggen var for kort for den valgte kjøkkenløsningen, for å si det mildt! Heldigvis er det rettet opp. 

Platingen gikk greit etterhvert, Mostermann, Svigerfar og Storebror har jobbet og stått på!
Men noen utfordringer var det jo!
Her kan du se hvor TV skal stå: Etter nye forskrifter skal det være tre doble stikk der TV- uttaket er. Dette skal altså - dersom myndighetene får det som de vil - bli et hus helt uten "padder" og skjøteledninger!

Skyvedør inn til dette rommet gir også noen utfordringer, lysbryteren kan ikke være ved siden av døren, der man normalt ville satt den, men kommer et stykke inn i rommet.
Får vel gjemme den godt bak gardinene i tillegg!


Vaskerommet har fått malt våtromsstrie, nå venter vi på flisleggeren som skal sette opp hvite fliser i dusj- hjørnet.
Her kommer den fantastiske skittentøyssjakten ned!
Vi trenger bare noen smarte idéer for gjennomføringen her. Noen tips?
Snekkerne er flinke og hyggelige, maleren effektiv - men det er ikke alt arbeidet vi er like fornøyd med. Rørleggerfirmaet, f eks - det blir sikkert noen innlegg om badet!
Et eksempel på noe vi IKKE er fornøyd med er han som slipte gulvene og dumpet støvet rett utenfor inngangen...

Støv blir det nok av inne,  for å si det sånn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar